Qytetarët e Maqedonisë do të marrin SMS porosi falas me informacione rreth gjendjes me coronavirusin

Advertisment

Qytetarët do të marrin SMS porosi falas me informacion në lidhje me gjendjen dhe aktualitetin me coronavirusin, informoi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

“Të gjitha mesazhet që marrin nga rrjetet e telekomit janë të vlefshme dhe informojnë për situatën dhe aktualitetet që ne i konsiderojmë si një mekanizëm të mirë për të informuar qytetarët për coronavirusin”, sqaroi Ministri Filipçe.

Reklame

Ministri Filipçe gjithashtu theksoi se të gjitha qendrat tregtare janë mbyllur përveç marketeve, barnatoreve dhe dyqaneve ushqimore.