Qytetarët nuk ia prishin qejfin vetes, edhe përkundër rekomandimeve të qeverisë, kafiteritë plot me njerëz (VIDEO)

Qytetarët nuk ia prishin qejfin vetes, edhe përkundër rekomandimeve të qeverisë, kafiteritë plot me njerëz

Derisa fakultetet dhe shkollat janë boshatisur, restorantet dhe kafiteritë në kryeqytet janë përplot. Rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë janë që të shmangen tubimet për shkak të koronavirusit, megjithatë qytetarët nuk ia prishin qejfin vetes.

Reklame