Radhët e gjata në banka, qytetarët pa zgjidhje, Komuna e Tetovës: pensionet të dërgohen në shtëpi (VIDEO)

Qytetarët që presin në radhë para bankave kërkojnë zgjidhje nga organet kompetente, ata thonë se nuk kanë asnjë zgjidhje tjetër se si ti marrin paratë e tyre, thonë se ndjehen të rrezikuar por nuk kanë asnjë mundësi tjetër. Thonë se frikësohen nga përkeqësimi i situatës dhe mund të ngelin pa i marrë paratë.

Për këtë situatë fajësojnë bankat që punojnë vetëm në një ose dy sportele në të gjithë qytetin, ndërsa qeverisë dhe komunës i kërkojnë që të gjendet një zgjidhje.