Rajoni i Gostivarit me mbi 217 raste aktive me COVID-19

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë, në Gostivar dhe komunat përreth ka 217 raste aktive.

Deri tani, rajoni i Gostivari ka pasur 337 raste me coronavirus.

Reklame

Gjatë 24 orëve të fundit, të dhënat e MSH-së thonë se në Gostivar ka 16 raste të reja me coronavirus.

Që nga fillimi i epidemisë numri i pacientëve të diagnostifikuar është 9.669, numri i pacientëve të shëruar është 5.145, i të vdekurve 445, ndërsa momentalisht në Maqedoninë e Veriut ka 4.079 raste aktive.