Rama është ortodoks, por i konvertuar në katolik, që tani i lutet Allahut!

Pedagogu Rezart Prifti, i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora ka kritikuar ashpër kryeministrin e vendit Edi Rama. “Duhet të vdes kush pa të flitet për diçka”-është shprehur Prifti. Sipas tij Rama nuk kishte nevojë që të shkonte tek Erdoghan por mund të shkonte në Bruksel, të cilin e quan edhe “yllin tonë polar”. Prifti e cilësoi Ramën si një ortodoks i cili është i konvertuar në të krishterë dhe i lutet Allahut.

“Kryeministri ortodoks i konvertuar ne të krishter që i lutet Allahut, të mos shkojë të xhaxhi Erdogani por të shkojë në Bruksel sepse ata janë ylli ynë polar”- ka thënë ai. Prifti gjithashtu theksoi se kjo që ndodhi në vend vuri në dukjë tre gjera të rëndësishme, varfërinë ëkstreme, institucionet mizerable si edhe shkëputjem e krijimit ekonomik.