Rama humb toruan lëshon stërkla pështyme para gazetarëve. Shkullaku vë maskën në studio për tu mbrojtur

Advertisment

Aq me zemer e ka pasur Edi Rama mbrojtjen e plehrave te inceneratoreve sa e ka humbur toruan dhe ka lene karrigen dhe eshte ngritur ne kembe në studio per te mbrojtur inceneratorin e Fierit qe ka marre 25 milion euro nga buxheti pa bere asnje pune.

Aq shume e ka humbur toruan Rama sa ka vajtur gazetarëve duke i bertitur para fytyres në kohë pandemie. Kjo e ka detyruar Shkullakun që të zbatojë vendimet e qeverise Rama para sterklave të pështymës që lëshonte Rama në histeri e sipër.

Reklame