Rama ndalon lëvizjen me këmbë në gjithë Shqipërinë

Edi Rama njoftoi sot urdhrin e ri drastik që ndalon nga sot pas orës 18 çdo ditë në vijim lëvizjen në këmbë në të gjithë Shqipërinë.

Duke kërkuar ndjese për këto masa, Rama thotë se shëtitjet nuk janë aspak të domosdoshme në këtë ‘kohë lu fte’.

Postimi i plotë i Edi Ramës

DUKE NISUR NGA SOT, ÇDO DITË NË VIJIM PAS ORËS 18 DO TË NDALOHET EDHE LËVIZJA ME KËMBË NË TË GJITHË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË!

NGA NESËR, ME URDHËR TË MINISTRES SË SHËNDETËSISË DO TË HYJNË NË FUQI GJOBA EDHE PËR KËMBËSORËT DHE PËR ATA QË ULEN NË PARQE APO MJEDISE TË TJERA TË HAPURA!

NDJESË 1000 HERË PO S’KA RRUGË TJETËR PËR TA FITUAR KËTË LU FTË, KU ASKUSH PËRVEÇ ATYRE QË SHËRBEJNË NË STRUKTURAT KRITIKE TË SHTETIT DHE ATYRE QË PUNOJNË NË HALLKAT THEMELORE TË ZINXHIRIT EKONOMIK TË VENDIT, NUK DUHET TË DALË NGA SHTËPIA PËRVEÇSE PËR NEVOJAT BAZË TË FURNIZIMIT ME USHQIM APO ILAÇE!

SHËTITJET NUK JANË DOMOSDOSHMËRI JETIKE NË KËTË KOHË LU FTE DHE ULJET NËPËR PARQE JANË TË PALEJUESHME! MË SHANI E TALLUNI ME MUA SA TË DONI, S’KA ASNJË PROBLEM, PO MOS DISKUTONI DHE AQ MË KEQ THYENI RREGULLAT!

FRIKË ASPAK, PO KUJDES PO! DERI NË FUND! KJO NUK ËSHTË LOJË KUKAMÇEMTHI QË MBARON KUR DUAM NE, PO LU FTË QË NE DO TA FITOJMË VETËM DUKE I BËRE ME VULLNET TË HEKURT TË GJITHA KËTO QË NUK DUAM!