Rama tregon kur hapet kufiri Kosovë-Shqipëri

Kryeministri i Shqipërisë ka folur për mundësinë e hapjes së kufirit Kosovë-Shqipëri, pas rënies së numrit të rasteve me koronavirus.

Me këtë rast Rama ka thënë se Qeveria e Shqipërisë do të marrë vendim në lidhje me këtë çështje.

Reklame

“Ne do të marrim vendimin dhe brenda majit do të hapet kufiri, por nuk do ta them datën”, ka thënë Rama.