Reagime të mëdha për jo seriozitetitin e opozitës në përpilimin e programit. Gabime të mëdha drejtshkrimore

E para është gjuha,mjeti identifikues i një populli,por kur ajo nëpërkëmbet është tallja më e madhe që mund t’i bëhet informon TetovaSot . Në vijë të kësaj kemi reagime të shumta që kanë të bëjnë me jo seriozitetin e opozitës shqiptare në përpilimin e programit.

Në mënyrë skandaloze atje vërrehen gabime të rënda drejtshkrimore dhe nëpërkëmbje e gjuhës shqipe.

Reklame

Kjo është jo një lëshim por një përdhosje e skajshme që i bëhet gjuhës së shenjtë shqipe nga përpilues amatorë që bëjnë gabime foshnjërore dhe të pafalshme në përpilimin e një programi ,në këtë rast të opozitës me plot shkelje të rënda siç mund të shihet në foto.Nuk dihet nëse janë konsultuar me ndonjë gjuhëtar apo është një përkthim në Google translate.