Reagon Arbana Xharra: ‘Si ka mundësi të shpikni rrena për mua duke qenë me Ramazan’

Advertisment

Sërish sot paska nis një kampanjë kundër meje. Sidomos gjate festave fetar ne ramazan ose bajram, fake news kunder meje është bërë trend. Thuhet gjoja kam kërkuar ndalimin me ligj të fesë Islame. Nuk e kam shkruar, kërkuar e as thënë askund. Protestoj kundër ndërtimit të xhamive me ngulm, kur ato ndërtohen me buxhet të atyre që nuk ua duan të mirën shqiptarëve, ndërkohë që investojnë në fabrika e luks tek kundërshtarët tanë.

E di që duan të ma ndalin gojën me: linçime, rrena, fake news dhe fyerje nga më të rëndat që mund t’i kapë imagjinata njerëzore, çka nuk e kuptoj është fakti: se si shkojnë këto fyerje e rrena nga më perverset me besimin, fenë e ramazanin e tyre?

Reklame