Reagon BFI-ja për oren policore, ja çka kërkojnë nga qeveria për festën e Bajramit (FOTO)

Bashkësia Fetare Islame i ka derguar qeverisë pardje një kumtesë ku ka kërkuar që të lejohet falja e namazit të Bajramit nëpër xhamija dhe mos të vendoset orë policore gjatë vikendit.

Ja reagimi i plotë:

Reklame