Reagon Lëvizja Anti Bixhoz: “Jo bastoret me leje pune pas orës 21”

Advertisment

Ne si Lëvizje Anti Bixhoz reagojm ashpër kundër qëndrimeve të qeveris së RMV ku ndalohen kafenet dhe restorantet me veprimtarin e tyre në ora 21 a nuk mbyllen kazinot dhe bastoret

kjo flet se qeveria e shpërndan pandemin me vetëdije duke i grumbulluar rinin ton nëpër këta vende të flliqura pas orës 21 prandaj

Reklame

ne kërkojm mbyllje të mënjëhershme të kazinove dhe bastoreve pasi ne si LëvizjeAnti Bixhoz kemi ankesa të banorëve të RMV.