Reagon lideri suprem i Iranit: I kemi dhënë sh uplakë të fortë Amerikës

Udhëheqësi Suprem i Iranit Ayatollah Ali Khamenei ka reaguar pas su*lmit ndaj dy bazave amerikane. Ai tha në një deklaratë se “ky rajon nuk e pranon praninë e SHBA” dhe se Irani i dha SHBA “një shu*plakë në fytyrë natën e kaluar”. Duke folur para një sallë të mbushur Khamenei vlerësoi gjeneralin Qasem Soleimani duke e quajtur atë “të guximshëm”  duke shtuar ai “nuk kishte fri*kë”.

Shumë në audiencë u panë duke qarë dhe duke brohoritur me zemërim gjatë gjithë fjalimit të tij. Khamenei tha se vdekja e Soleimani do të thotë “revolucion i gjallë”.
“Aksioni ushtarak në këtë mënyrë nuk është i mjaftueshëm. Ajo që ka rëndësi është se prania e Amerikës që është një burim korrupsioni në këtë rajon duhet të marrë fund “ tha ai më tej.