Refik Xhemaili zgjidhet shef shtabi i Lëvizjes BESA – Haraçinë

Sonte sekretari gjeneral i Besës, Arjanit Hoxha ka qëndruar në Haraçinë ku ka realizuar takim me banorët e sajt.

Me ç’rast, është zgjedhur edhe shefi i shtabit për zgjedhjet e 12 prillit. Rexhep Xhemaili është i propozuar për shef shtabi dhe kordinator për degën e Haraçinës.