Regjimi komunist në Kinë fshehë numrin e të prekurve me koronavirus: Janë 90,000

Numri i viktimave nga virusi kinez ka shkuar në 56 në Kinë, ku sipas të dhënave zyrtare numri i të prekurave është 1.970.

Mirëpo një gjë të tillë e hedhë poshtë një një infermiere e cila përmes një video ka folur duke treguar se gjendet tek zona ku ka filluar koronavirusi.
Ajo thotë se numri i të infektuarave është në 90,000, që lë të nënkuptoj që regjimi komunist në Kinë ka ulur numrin e prekurave, shkruan “ Daily Mail”, përcjell Periskopi

Infermierja ka kërkuar ndihmë nga të gjithë ata që ë shohin këtë video duke thënë se nuk ‘Ne nuk na intereson se çfarë thotë qeveria. Unë do t’ju tregoj përmes mediave sociale. Të gjithë, ju lutemi dhuroni maska, gota dhe rroba për Wuhan”, ka thënë ajo/Periskopi