Regjistrohen 152 pacientë të shëruar nga coronavirusi në Maqedoni

Advertisment

Ministria e Shëndetësisë informon se sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 152 pacientë të shëruar nga coronavirusi.

Sipas qyteteve: Shkupi-87, Kumanovë-18, Shtip-14, Prilep-2, Tetovë-6, Manastir-4, Gostivar-9, Makedonski Brod-1, Kërçovë-5 dhe Resnje-6.

Reklame

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë ka arritur në 12.970 persona, numri i pacientëve të shëruar është 9.513, numri i vdekjeve është 549, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive me COVID-19 është 2.908.