Reja su lmon vjehrrin në Tetovë dhe e bën për spital

Një banor 74 vjeçar i një fshati të Tetovës është dërgua në Spitalin Klinik rreth orës 23 e 30 minuta të mbrëmjes së kaluar për trajtim mjekësor,

pasi ishte su lmuar fizikisht nga nusja e djalit të tij, 27 vjeçe.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

“Policia po merret me zbardhjen e rastit”, njoftojnë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës.