Rëndohet bilanci në Itali shkon në katër numri i viktimave nga koronavirusi

Shënohet viktima e katërt në Itali për koronavirus, ai është një 84 vjeçar i shtruar në spital në Bergamo.

Pothuajse në të gjithë Italinë veriore ndalesa për shkollat fillon sot.
Duomo dhe Scala në Milano janë gjithashtu të mbyllura.

Reklame

Nga shkollat te teatrot, muzetë, kinematë, baret dhe klubet e natës nga 18 deri në 6 të mengjesit të gjitha të mbyllura për 7 ditë, të cilat madje mund të bëhen 14 sipas procedures qe ndoqi Rajoni i Lombardisë,

i cili parashikon pezullimin e ngjarjeve ose iniciativave të çfarëdo natyre, ngjarjesh ose çfarëdo forme takimesh në një vend publik, përfshirë ato kulturore.