Reparti infektiv në Tetovë i mbushur me pacientë të infektuar nga koronavirusi (Video)

Advertisment

51 pacientë me koronavirus janë shtruar për kurim në Spitalin e Tetovës, me çka është plotësuar edhe shtrati i fundit në reparti infektiv. Spitali ndërkohë ka modifikuar dy kate të repartit për sëmundje interne me 120 shtretër në rast të rritjes së numrit të pacientëve.

Koordinatori i Spitalit për situatën me pandeminë Gëzim Nuredini tha se dy mjekë të prekur nga virusi dhe një pjesë e personelit janë në vetë izolim.

Reklame