Reshje bore, ja ku kemi ndalesë për lëvizjen e kamionëve

Reshje bore në Kodër të Diellit, Mavrovë, Kullë, Krushevë, Kriva Pallankë – VK Deve Bair dhe në grykat malore Strazhë, Gjavatë de Presekë.

Ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në mëngjesin e sotëm janë vendosur në grykën malore Strazhë dhe në aksin rrugor Mavrovë – Dibër, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje.
Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.