Reshje intensive bore në Maqedoninë e Veriut

48

Reshje intensive bore në Maqedoninë e Veriut, bora e pare tanime ka arritur edhe ne Maqedonin e Veriut ku sonte neper shum vende ka pasur rreshje intenzive dhe do te vazhdoj ne ditet ne vijim.

#

Për shkak të reshjeve intensive të borës në orën 18.20 për shkaqe parandaluese vihet ndalesa për komunikacion për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër dhe aksin rrugor Gostivar – Strazhë – Kërçovë, informojnë nga LAMM.