Re shje të borës në Kodrën e Diellit

Reshje me intensitet të dobët të borës ka sot në Kodër të Diellit, në Krushevë dhe në grykën malore Bukovë, por për momentin nuk paraqet pengesë për zhvillimin e komunikacionit, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Nga atje gjithashtu informojnë se komunikacioni në vend po zhvillohet në rrugë me lagështi.Nga atje rekomandojnë që të kihet kujdes me shpejtësinë e veturave sidomos nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut