Restorantet dhe kafenetë po përgatiten! Qytetarët të gëzuar por kërkojnë të shkurtohet ora policore (VIDEO)

Advertisment

Restorante kanë hapur dyert. Jo për të shërbyer klientët, por për të kryer përgatitjet e fundit. Kanë ngjyrosur ulëset dhe kanë pastruar tavolinat. Sot po merren edhe me lulet.

Disa të tjerë kanë vendosur edhe fletushka, ku njoftohet se mbajtja e maskave është e detyrueshme. Mjete dezinfektuese ka edhe në kasafortë.

Reklame

Të gjithë po mbajnë llogari për distancën fizike.

Kjo po ndodh edhe në kafenetë që shërbejnë në mënyrën “merr dhe shko”.