Restorantet në Pollog, në prag të mbylljes (VIDEO)

“Që prej katër muajsh, më shumë se 60 restorante të dasmave në Tetovë dhe rrethinë janë të mbyllur. Ndërkohë për këta dy muaj, me ardhjen e mërgimtarëve janë të rezervuara mbi 1000 dasma, me ç`rast, gjysma e tyre, tanimë janë anuluar”.

Pronarët e restoranteve thonë se humbjet janë shumë të mëdha dhe kërkojnë nga Qeveria që, sa më shpejtë të miratoj protokollin e punës dhe të lejohet funksionimi i restoranteve të dasmave.

Reklame