Rexhepi: BESA nuk nvaret nga asnjë parti tjetër

Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi ka qenë i ftuar në emisionin ‘Rruga Drejt’ në Alsat M, ku ja folur rreth koalicionimeve, situatës aktuale politike dhe vizionin e BESËS për të ardhmen.

Gjithashtu Rexhepi ka thënë se Lëvizja BESA kur është themeluar nuk është bazuar tek ndonjë bashkëpunim apo tek ndonjë parti tjetër, kështu që askush nuk mund të keqpërdorë sinqeritetin tonë.