Rexhepi: K oalicioni me ASH në, punë e kryer (VIDEO)

Eksponentë të partisë Alternativa deklarojnë se koalicioni me Aleancën për Shqiptarët është gati dhe do të bëhet zyrtare në 3 ditët e ardhshme. Sipas Skender Rexhepit, jashtë koalicionit mbetet Lëvizja Besa, fakt për të cilin thotë se është pajtuar edhe Aleanca për Shqiptarët. Rexhepi hedh poshtë çdo variant tjetër.