Rexhepi: Ora policore në Tetovë dhe Gostivarë respektohet maksimalisht nga qytetarët

Ora policore në rajonin e Pollogut gjegjësisht në qytetin e Tetovës dhe atë të Gostivarit respektohet maksimalisht nga qytetarët, tha zëdhënësi i SPB-Tetovë, Fatmir Rexhepi në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

“Lirisht mund të them se ora policore respektohet diku mb 99%. Pra kemi raste të vogla të mos reskpetimit, mirëpo pjestarët e policisë ia dalind he kemi rezultate të mira”, tha Rexhepi.