Ridvan Bajrami emërohet drejtor i Toksikologjisë në Shkup

Advertisment

Ridvan Bajrami emërohet drejtor i Toksikologjisë në Shkup

Ridvan Bajrami kuadër nga Lëvizja Besa është emëruar drejtor i Klinikës Toksikologjike në Shkup.

Reklame

Bajrami është nga Shkupi dhe postin e drejtorit e ka marrë edhe zyrtarisht gjatë ditës së sotme./Zyrtare.net