Rihapen kafenetë dhe restorantet, kamerierët kontrollojnë letërnjoftimet e klientëve (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Pajisje për mbrojtje, dezinfektues në thuajse çdo tavolinë, mbajtës të rendit, dhe tavolina në distancë.

Kjo është pamja në kafenetë dhe restorantet. Pas dy muajsh, objektet gastronomike i hapën dyert dhe thonë se do të respektojnë protokollin, ndërsa të njëjtën gjë e presin edhe nga mysafirët.

Reklame