Rihapja e kafeneve, paqartësi rreth protokolleve (VIDEO)

Ende është e pasigurt kur do të hapen objektet hotelierike në vend.

Përfaqësuesit e këtij sektori, së bashku me institucionet shtetërore, do të shqyrtojnë se çfarë protokolli të punës do të miratojnë në mënyrë që të përputhen me masat mbrojtëse kundër Kovid-19. Fjalën e fundit e kanë Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni i Sëmundjeve Ngjitëse.