Rikthehet ezani në Xhaminë Ajasofia në Stamboll, momente nga ezani i Ikindisë (VIDEO)

Advertisment

Emocionale, rikthehet ezani në Xhaminë e AjaSofia në Stamboll ku sot u thir edhe ezani i Ikindisë, qytetarët turq e mirëpritën me lot në sy dhe gëzim te madh dolen te gjithe jashte duke e ndegjuar.

Namazi i pare pritet te filloje te falet me 4 gusht sipas informacioneve nga Bashkesia Islame e Turqise.

Reklame