Rikthehet Rruga drejt, debat për qeverinë e re

Advertisment

Rruga drejt rikthehet në ekranin e televizionit ALSAT. Prioritetet e Qeverisë së re, ndër të cilat menaxhimi i situatës me Pandeminë Covid- 19, janë temë e debatit të sontëm. Të ftuarit Darko Kaeski nga LSDM, Elmi Haziri nga ASH, Arbër Ademi nga BDI dhe Darko Kostovski nga VMRO-DPMNE, debatojnë edhe për çështje të tjera të rëndësishme, veçanërisht sundimin e ligjit. Emisioni transmetohet sonte në orën 20:40.