Rinia e Aleancës e pakënaqur me ‘pleqt’ e partisë: Ju raft corona

Pas kuvendit të Aleancës për shqiptarët ku dështoi votimi i kandidatëve për deputet, të pakënaqur kan dalur edhe rinia e Aleancës për Shqiptarët  FRASH.

Kryetari i FRASH me një foto ku duket me gjithë të rinjët e partisë, ka ngjitur mbishkrimin se ‘Kush se don FRASh i raft Corona’.

Reklame

Më pas kanë vërshuar komentet përkrahëse të bashkëpatiakëve të tij ku kanë theksuar se ‘pleqt’ nuk e dojnë zhvillimin e partisë.

Aleanca për Shqiptarët sonte ka dështuar që ta votoj listën e deputetëve, dhe për këtë e ka autorizuar kryetarin e partisë, Zijadin Sela

Më pas Omer Ajdini e ka modifikuar publikimin e tij duke u arsyetuar se kjo ishte një shaka.