Rinia e BDl-së vizituan sot haxhi Bari Nuhija: Respektojmë të kaluarën

Të rinjtë e Bashkimit Demokratik për Integrim, sot vizituan shtëpinë e të nderuarit Haxhi Bari Nuhija, ku 26 vite më parë me shumë sakrificë dhe atëdhedashuri u themelua Universiteti i Tetovës, tempulli ynë i shenjtë i dijes dhe shkencës!

Të rinjtë dijnë të respektojnë të kaluarën, sespse kjo është mënyra e vetme si munden ta gjejnë rrugën e ndritur drejt së ardhmes. I falënderojmë të gjithë për sakrificën dhe punën e tyre, me të cilën u ndërtua kjo fortesë e diturisë!

Reklame

#PërKryeministrineParëShqiptar #Rretho9 ✅