Rinia e Pallcishtit dhuron 20 mijë franga Elvis Naçit

141

Emisioni Shqiptarët për Shqiptarët është bërë vendi ku shumë shqiptar jashta trojeve i dhurojnë të donacionet e tyre. I tillë është rasti i Rinisë së Pallçishtit e cila vepron në Zvicër dhe Gjermani.

#

Një përfaqësues i tyre është paraqitur direkt në emision për tu bërë me dije Elvis Nacit dhe të tjerëve se kanë grumbulluar 20 mijë franga të cilat do ua dorzojnë fondacionit Firdeus.

Elvisi i ka thënë se Zoti është i kënaqur dhe me këto donacione do të ndërtojnë Shqipërinë e shkatëruar nga tërmeti. /Tetova1/