Risi në Tetovë/ Për 30 minuta test COVID 19 në Laor – Tetovë

Laboratori për Diagnostikë Molekulare LAOR në Tetovë për vetëm 30 minuta kryen testin e rëndësishëm të Covid 19 që ndryshe njihet si virusi Korona.

Në një moment kur virusi është akoma mes nesh dhe cdo ditë kemi raste të shumta të të infektuarëve , testi është gjëja e parë që njerëzit duhet të bëjnë për të mundësuar më pas fazën e shërrimit .

Mjafton që të caktoni një termin tek Laboratori për Diagnostikë Molekulare LAOR në Tetovë në numrin e kontaktit 075 273 746 dhe më pas për 30 minuta pacientët i kanë rezultatet për të parë nëse janë pozitiv ose jo me këtë virus vdekjeprurës i cili ka nevojë të diagnostifikohet me kohë .

Laboratori për Diagnostikë Molekulare LAOR në Tetovë gjendet në rr.29 Nëntori nr.1 në Tetovë.

Tani qytetarët e Tetovës e kanë këtë mundësi të madhe që kryejnë këto teste të Covid-19 shumë afër dhe shumë shpejtë sepse bëhet fjalë për shëndetin e tyre .

Ndryshe gjatë gjithë kohës ka patur rekomandime nga institucionet përkatëse dhe protokolleve të Komisionit për sëmundje infektive,që gjithë personat tek të cilët shfaqin ndonjë shenjë, që është karakteristike për COVID -19, duhet të bëjnë këto testime të nevojshme .Cdo gjë që diagnostifikohet me kohë është në të mirë të shëndetit të të gjithëve.

Cilat janë simptomat e sëmundjes me COVID-19? Simptomat fillestare që shfaqen tek personat e infektuar me virusin COVID – 19 janë:

Ethe dhe temperaturë e lartë, Kollitje e rëndë ,Vështirësi në frymëmarrje.

Sëmundja mund të shkaktojë komplikime serioze të cilat mund të dëmtojnë funksionin e:

Organeve të frymëmarrjes ,Sistemit kardiovaskular ,Të veshkave.