Roberti mendon se i përngjan Xhon Travoltës

44

Kohët e fundit e gjithë ajo që është përfolur për të është ndarja e tij me Norën.

Robert Berisha ka javë që ka vërshuar mediat rozë me emrin e tij, se si i dha fund dashurisë shumëvjeçare dhe martesës së tij, shkruan Kosovarja.

Si për mediat ashtu dhe për një masë të gjerë u habitën shumë për vendimin e tyre, e veçanërisht kur në mes tyre ekziston një lidhje ende më e fortë e ajo është vajza e tyre Renne.

Por, përderisa të gjithë mbetën gojë hapur dhe të hutuar nga ky qëndrim i tyre, duket se për dy protagonistët kryesorë nuk ka qenë shumë e vështirë rrugëtimi ndaras.

Andaj, nuk kemi pasur ndonjë prononcim apo deklaratë ekskluzive nga njëri apo tjetri, përkundrazi janë parë ende më shumë duke e shijuar jetën e duke shëtitur.

E, Roberti duke e parë situatën përreth të gjithëve po iu jep shkas ende më shumë portaleve për tu marrë e për të shkruar për të.

Sa veten e krahason me aktorin më të njohur amerikan, e për kë është fjala iu zbulon imazhi në vijim. /Kosovarja/