Roberti shoqërohet nga kjo vajzë në palestër (FOTO)

Robert Berisha po shoqërohet nga personi më i veçantë për të.

Siç dihet, këngëtari dhe muzikanti, Robert Berisha, është aktiv në palestër.

Reklame

Nga atje ai shpesh publikon fotografi të ndryshme e së fundmi ka treguar se po shoqërohet nga një person i veçantë.

Bëhet fjalë për vajzën e tij Renee, e cila shihet se po kalon momente të këndshme në ambientet e palestrës, pranë babait.

Roberti vajzën Renee e ka nga martesa me këngëtaren Nora Istrefi.