Rokulliset një veturë në autostradën Tetovë Gostivar

Para pak çastesh ka ndodhur nje akssident ne autostraden Tetove Gostivare ku nje veture eshte rokullisur dhe ka perfunduar jashte autostrades.

Sipas informacioneve te para ende nuk dihet sakte nese ka te lenduar.

Policia shpejte pritet te arrije ne vend ngjarje qe te hetohet rasti i plote./tetova1

Per me shume informacione na ndiqni ne vijim..