Ronaldinho në probleme, policia e zënë me pasaportë false

Ylli Brazilian Ronaldinho është ndalur nga policia pasi ka hyrë në Paraguai me pasaportë false.

Ronaldinho dhe vëllai i tij, Roberto, janë ndaluar nga policia në Paraguai pasi hynë me pasaportë false.

Reklame

Ata zbuluan se pasaporta e tij, si dhe ajo e Robertos, thanë që ishin nga Paraguai dhe jo Brazili.

Është përfolur se Ronaldinho është arrestuar por kjo nuk është e vërtetë, raportojnë mediet spanjolle. Sipas ESPN, vetëm kanë vërejtur se janë ndalur nga policia.

Atyre u është lejuar të qëndrojnë në hotel, por mbeten nën kujdestari nga autoritetet.