Roza Lati ka një kërkesë interesante për kryeministrin Rama

Advertisment

Në fillim të emisionit “Why Not”, në TV Ora, Roza Lati i lutet kryeministrit Rama që të hapë parukeritë dhe qendrat estetike sepse vajzat kanë ngelur pa lyer flokët për shkak të bllokimit nga koronavirusi.

“Me leje, kam një kërkesë për zoti kryeministër! Të lutem zoti kryeministër, nëse mundesh t’i hapësh pak parukeritë dhe qendrat estetike për ne femrat, do na bëje shumë ndër”.