Rr.ahje në Pallaticë të Tetovës, ja kush

173
#

Sipas verzionit te MPB-se nje rr.ahje ka ndodhur ne Pallatice te Tetoves mbreme rreth ores 21.00 ja personat qe jane perfshire sipas MPB-se.

Tetëmbëdhjetë vjeçari B.E. nga fshati Pallaticë e Tetovës, mbrëmë (12-shtator) ka d.enoncuar se rreth orës 21.00, përpara një dyqani në fshat, 20-vjeçari D.Z. nga po i njëjti fshat, e ka su.lmuar fizikisht dhe menjëherë është larguar nga vendi.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.