Rra hje masive në Saraj të Shkupit, 16 vjeçari luf ton për jetë

105
#

Një përleshje e përgjakshme ka ndodhur sot në Saraj të Shkupit, me çrrastë janë rra hur mes vete dy grupe të rinjsh që supozohet se janë nga fshati Bojanë dhe fshati Bukoviç.
Me këtë rrastë kanë ngelur të lën duar me thi kë disa prej tyre, njëri në gjendje të rëndë dhe po luf ton për jetë.

Nga MPB-ja kanë njoftuar se bëhet fjalë për një rast që ka ndodhur sot rreth orës 13.30, me çka është njoftuar SPB Shkup se është prishur qetësia dhe rendi publik në autobusin me numër 56, e që me lëndime trupore ka përfunduar një 16 –vjeçar nga një mjet i prehtë dhe është dërguar menjëherë për në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” për ti ofruar ndihmë.

Lëndime trupore kanë pësuar edhe dy persona të tjerë po ashtu të mitur të cilët janë transferuar për në spitalin e Qytetit të Shkupit “8 Shtatori”.

Autoritetet nga SPB e Shkupit po punojnë në zbardhjen e plotë të rastit dhe motivit se si ka ardhur deri tek mosmarrëveshja mes të rinjëve.