Rr*ahje në një dhomë të Spitalit të Tetovës

Një mosmarr*ëveshje në një dhomë të Spitalit të Tetovës përfundoi në zën*kë fizike. Në bazë të informacioneve paraprake dy tetovarë sollën në Spital shokun e tyre i cili ishte në gjendje të alko*olizuar në dhomën në të cilën gjindeshin filloi mosmarr*ëveshja dhe për*leshja fizike me personat e tjerë të cilë ishin në dhomë.

Mbrëmë në orën 23 në Stacionin Policior të Tetovës i punsuari në Spitalin Klikik të Tetovës paraqiti se në njërën nga dhomat e Spitalit Intern është prishur rrendi dhe qetësia publike me përl*eshje fizike ndërmjet K.B.(29) dhe S.R.(26) nga njëra anë dhe N.A.(46) dhe J.A.(41) nga ana
tjetër të gjithë nga Tetova.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit njoftuan nga SPB Tetovë. Të përfshirët në këtë rast do të përballen me kallzime kundërvajtëse kundër prishjes së rendit dhe qetësisë publike./Shqipmedia