Rråhjet në autobus nuk kanë të ndalur, ja i ncidenti i radhës

Para pak çastesh,në lagjen Butel 1, në autobusin me numër 57 dy grupe të rinjsh nxënës maqedonas dhe shqiptarë, janë përleshur në katin e dytë të autobusit,njofton Aktuale.

Sipas informatave të para, si pasojë e përleshjes disa peesona kanë marrë lëndime trupore. Sipas një udhëtareje që kanë qenë ne autobus,dukshëm e shqetësuar për Aktuale tha se në momentin e përleshjes janë dëgjuar fyerje në baza etnike ndërsa janë përdorur edhe thika.Policia ka ndaluar autobusin me çrast janë marrë në pyetje të involvuarit në incident,e të cilët u dërguan në stacion policorë.