Rrëfim për mbijetesën nga së pata dhe motori i druve (video)

Kjo së patë dhe ky motor, për 40 vjet janë bërë pjesë e pandashme e jetës së tij.
Pikërisht, nga to siguron të ardhurat financiare për mbajtjen e familjes.

Këtë e konsideron, punë jo të lehtë, andaj edhe kërkon përkushtim të madh.

Reklame

Tani, Zeqir Krasniqi nga Prishtina është në vlugun e madh të punës. Zgjohet në orët e hershme të mëngjesit për t’i pritur njerëzit, të cilët kanë filluar përgatitjet për stinën e dimrit.