Rrëfimi i 101 vjeçares që e kishin fejuar sa ishte në djep (VIDEO)

Timë Shatri, zonja e cila në maj të këtij viti mbush plot 101 vjet.

Sidoqoftë, tani 100-vjeçja është nënë e 4 vajzave dhe e një djali, të cilin duket se e ka pikë të dobët.

Ajo u bë gjyshe 26 herë, ndërsa stërgjyshe plot 44 herë.