Rrëfimi interesant i biznismenit shqiptar, Shefki Aliti (video)

Shefki Aliti me prejardhje nga fshati Gllogjë Komuna e Tearcës është një ndër afaristët më të njohur shqiptarë në Maqedoni.

Në një intervistë ekskluzive inxhinieri Shefki Aliti tregon për kompaninë e tij Makalb Kompani dhe klimën e të bërit biznes që ekziston në Maqedoni.

Reklame

Për më shumë shikojeni videon në vazhdim