Rr.eshje bore në Itali dhe në Austri

33
#

Re.shje të mëdha bore u regjistruan këtë fundjavë në A.lpe dhe ato pritet të bien deri të hënën.

Bora e parë ra në akullnajën Stubai në Tirolin austriak, ndërsa re.shjet u intensifikuan gjatë fundjavës, duke bërë që shumë zona të skive të mbulohen me shtresën e bardhë, raporton Inthesnow.

Në Itali, borë ka rënë në Livigno, në veri të vendit.

Siç thuhet, re.shjet e botës janë një dukuri e zakonshme në fund të verës në lartësi të mëdha të maleve Al.pe, me res.hje deri mbi një metër, të regjistruar në disa akullnaja vitin e kaluar.