Rrëzohet një aeroplan ushtarak në Serbi (video)

Advertisment
HTML Image as link

Mediat lokale raportojnë se njëri nga pilotët ka humbur jetën ndërsa tjetri po kërkohet. Gjithashtu është lënduar edhe një qytetar, në oborrin e të cilit ka rënë avioni.

Në vendngjarje kanë arritur përfaqësues të Ministrisë së Mbrojtjes dhe organeve tjera kompetente.

Reklame

Aeroplani është rrëzuar në orën 09:15 të mëngjesit afër maleve të Zvornikut, në Serbi.